Què ha passat?

El passat desembre de 2019, és detectar un nou coronavirus anomenat 2019ncov a wuhan, xina. Es creu que aquest virus procedeix d’un mercat d’animals però encara no ha estat confirmat. La simptomatologia pot arribar a gravar fins al punt d’arribar a produir neomènia, insuficiència respiratòria, dolors abdominals …
Hi ha diversos tipus de coronavirus per exemple sarscov que provoquen una síndrome respiratori que transmet pels fluids nasals i orals, començar el 2002 a la xina, aquest virus a l’any 2002 va afectar més de 8.000 persones, d’aquestes van morir 700 persones, la mortalitat d’aquest virus és d’un 10%, és la més perillosa. i també hi ha un altre coronavirus anomenat merscov que produeix un síndrome respiratori d’orient mitjà aquest és descobrir a l’Aràbia saudita el setembre de 2012, els símptomes són diarrea, vòmits, dolor abdominal …
Aquest virus avui 04 de març de 2020 han arribat a la xina amb 95.867 persones infectades i 13.200 morts.
Han vist molts casos de racisme els asiàtics per això.

AQUEST VIRUS ÉS TANT GREU COM ENS HO MOSTRA ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ?

Si comparem les taxes de mortalitat de la grip i amb el coronavirus podem observar que alguns mitjans de comunicació estan alarmant a la població i, ja que, hi ha més mortalitat amb la grip i altres virus com l'Ebola que són més perillosos que el coronavirus.

Si vols més informació…

AJUDA’NS A GUANYAR

AfterWork està participant en un concurs, si t’agrada el nostre contingut vota’ns!!